Sisältöön »

tontit
yrityksille

Seutukunta pystyy tarjoamaan kustannustehokasta kaavoitettua tonttimaata yritysten käyttöön. Alueen kunnilla on runsaasti teollisuudelle ja yrityksille varattuja tontteja. Tonttitarjonnasta löytyy varmasti yrittäjän kannalta paras ratkaisu ja sijaintipaikka toiveiden mukaisesti. 

Seudulla on yli 200 vuoden teollisen tekemisen kulttuuri. Valmistavalla teollisuudella ja rakennusteollisuudella on myös vankka jalansija teollisuudessa. Kohdennettua koulutusta on mahdollista saada yrityksen tarpeisiin. Faktia Koulutus Oy:llä on työvoiman täsmäkoulutuksesta pitkä kokemus. Forssan seudun koulutuksen järjestäjät ovat edelläkävijöitä kiertotalouden ottamisesta osaksi koulutusohjelmien sisältöön.

Alue tarjoaa työntekijöille hyvän elämänlaadun ja järkevän kustannusrakenteen. Hyvät palvelut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät edullisesti ja läheltä. Forssan seutu on lähipalveluiden saavutettavuudessa Suomen kärkeä. Seudun kaksi kansallispuistoa ja yksi kansanpuisto tarjoavat ainutlaatuiset mahdollisuudet luontoliikkumiseen ja rentoutumiseen.


 
imgtext-1.jpg

Toimitilat ja
tontit

Seutukunnalta löytyy kustannustehokasta (kaavoitettua) tonttimaata, sekä toimitiloja yritysten käyttöön.

Tontit Toimitilat
Forssa » Forssa »
Humppila » Humppila »
Jokioinen » Jokioinen »
Tammela » Tammela »
Ypäjä » Ypäjä »
 

Olemme
apunasi

Forssan Yrityskehitys avustaa eri vaihtoehtojen selvittämisessä yrittäjää etsimään tälle parhainta ratkaisua yrityksen sijoittumiseen. Ole meihin yhteydessä, etsitään yrityksellesi paras ratkaisukokonaisuus. 

Ota yhteyttä »

 
x