Sisältöön »
 

OLEMME
yrityksiä varten!

OLEMME
yrityksiä varten!

 
Liiketoiminnan kehittäminen

kansainvälistyminen

Kansainvälistyminen ei ole koosta kiinni! Monen PK -yrityksen kasvu perustuu kansainvälistymiseen ja kasvu haetaan viennistä. Meillä on tarjota monia mahdollisuuksia yrityksesi kansainvälistymisen polulle. Ota rohkeasti yhteyttä ja yhdessä mietimme parhaimmat ratkaisut kansainvälisille kasvumahdollisuuksille. Tarjolla on myös monenlaista markkinarahoitusta täydentävää rahoitusta sekä hyödyllisiä julkisia kasvu- ja kansainvälistymispalveluja. Saat apua kansainvälistymiseen myös useilta yksityisiltä toimijoilta.

Team Finlandin yritysten kansainvälistymistä tukeva palvelukokonaisuus kattaa muun muassa Business Finlandin, ulkoasiainministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön, Finnveran, Finnpartnershipin, Finnfundin, Teollisuussijoituksen, ELY-keskukset sekä Suomalais-venäläisen ja Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin palveluita.

Huomioithan myös Business Finlandin tarjoamat palvelut kansainvälisille markkinoille tähtääville yrityksille. He tarjoavat oivan työkalun  businessmahdollisuuksien löytämiseksi  https://www.marketopportunities.fi/home/. Tätä työkalua kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos mielitmukaan kansainväliseen kauppaan.

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan Kanta-Hämeen yhteisiin kansainvälistymispalveluihin.

Tutustu kv -palveluihin

 

Ota yhteyttä

 

hannu1182084539.jpg

 

Hannu-Heikki Saarinen
Kehitysjohtaja
puh. 050 550 3155
hannu-heikki.saarinen@fyk.fi

 
 
 

annen-kuva1394997938.png

 

Anne Tasaranta
yrityskehittäjä
puh. 050 414 1351
anne.tasaranta@fyk.fi