sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Hunajakodon valkoinen kamari
 

Pumpulisia unia

Forssan seudulla voit majoittua urbaanisti hotellissa tai maaseudun idyllissä. Voit valita historiallisen kartanon miljöön tai mökin kaukana kaikesta. Majoitustarpeita on monenlaisia - isolle tai pienelle ryhmälle, täyshoidolla tai itsepalvelulla. Forssan seudulla on mistä valita!

 

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Osoite
Urheiluopistontie 138, 31370 Tammela
Puhelin
0201 108 200
Sähköposti
reception@ eerikkila.fi

Eerikkilän Urheiluopisto on paitsi jalkapallon ja salibandyn valmennuskeskus sekä valtakunnallinen koulutuskeskus, myös vapaa-ajankohde.

Majoitus tasokkaasti hotellihuoneissa tai saunallisissa sviiteissä, väljästi isommallakin porukalla huoneistoissa, mukavasti perhehuoneistoissa tai edullisesti ajan patinoimassa Hirsihovissa. Majoitustilaa yhteensä 400 hengelle.

Eerikkilän urheiluopiston monipuoliset liikuntatilat, -lajit ja ympäröivä Hämeen järviylängön koskematon luonto tarjoavat monia mahdollisuuksia virkistymiseen ja yhdessäoloon. Lomaa voi viettää osallistumalla liikuntalomille, joita järjestetään ympäri vuoden. 

Eerikkilän ravintolaan, E. Klubille, voi saapua lounaalle tai päivälliselle ilman majoitustakin. Keittiössä tiedetään käytettävien raaka-aineiden alkuperä ja tunnetaan myös useimmat tuottajat. Kahvilat palvelevat vastaanoton yhteydessä, Klubitalolla ja Hämeen luontokeskuksessa. 

Cafe49 sijaitsee Klubitalossa ravintolasalin alakerrassa. Valikoimassa Nespresson erikoiskahveja ja vitriinissä monipuolinen valikoima suolaista ja makeaa. Snack food menumme  annokset taltuttavat isommankin nälän.  Anniskeluoikeudet. Tilassa myös biljardipöytä sekä Tv-Screenit. Myös välinevuokrausvaraukset ja maksut hoituvat Cafe49:ssä kätevästi ravintolassa asioinnin yhteydessä.

Yrityksille on mm. työhyvinvointiin, kokouksiin ja hyvinvointi valmennukseen liittyviä palveluja. Tarjolla on useita kokoustiloja 8-150 hengelle. Lisäksi liikuntahallit ovat muunnettavissa isoihin seminaareihin ja yritysjuhliin.

Postitoimipaikka: 31370 Eerikkilä.

 
x