sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Leivänpaistoa Antin Konditoriassa
 

nyt herkutellaan

Eipä sellaista reissua ole ettei syödä tarvitsisi. Ja Forssan seudulla on siihen valinnanvaraa.
Kainsainvälistä gourmeeta tai ihan paikallista lähiruokaa - joka tapauksessa tuoretta, maukasta ja hyvällä ammattitaidolla valmistettua. 

Kun kahvihammasta kolottaa tai tekee mieli jotakin pienta makeaa, vaikka isoa jäätelöannosta, niin Forssan seudulla on runsaasti tunnelmallisia, paikallisia kahviloita.

 

KeilaForssa - keilahalli

KeilaForssa - keilahalli

Osoite
Wahreninkatu 11 F 30100, Forssa
Puhelin
0400 164 033
Sähköposti
keilaforssa@ gmail.com

KeilaForssa on keilahalli, joka sijaitsee historiallisella Kehräämöalueella keskellä Forssan kansallista kaupunkipuistoa.

Keilahallille ovat tervetulleita kaikki keilauksesta kiinnostuneet: niin vanhat tekijät, kilpailijat kuin vasta ensi kertaa keilauskenkiä jalkaansa vetävätkin. Kaikki kahdeksan rataa on varustettu ränniesteillä eli bumbereilla. Perjantai- ja lauantai-iltaisin keilahallissa viihdyttää tunnelmallinen hohtokeilaus klo 19-23 välisenä aikana. 

Tiloissa on myös hyvin varustellut biljardi- ja snookerpöydät ja suositussa tilaussaunassa voi nauttia löylyistä isommallakin porukalla. Anniskeluoikeuksin varustellusta kahvila-ravintolasta saa pientä suolaista ja makeaa.

Keilahallilla voi viettää ikimuistoiset lasten synttärit, merkkipäivät tai vaikkapa polttarit. Juhlapaketit räätälöidaan aina asiakkaan toiveiden mukaan.

KeilaForssa sopii hyvin myös kokousten järjestämiseen. 12 ja 17 hengen kokoustiloissa on langaton internetyhteys, fläppitaulut ja tykkitaulut.
Kokoustilojen vuokra on 10€/tunti.

Avoinna
ti-to klo 10-20
pe-la klo 12-23 (hohtokeilaus klo 19-23)
Kesällä 3.6.-31.8.2024 ti-la klo 14-20 (hohtokeilaus pe-la klo 18-20)

 
x